3 spännande blogginlägg om ledarskap

man-teamchef.jpg ‹ Tillbaka till artiklarna

man-teamchef.jpg

Ett framgångsrikt företag bygger på att personalen mår bra och kan prestera. Passa på att läsa tre spännande blogginlägg om ledarskap nu i sommar!

Att vara ledare är inte alltid lätt, det är en utmaning att få alla att trivas och göra sitt allra bästa på en arbetsplats, stor som liten. Här är tre blogginlägg som du kan ha nytta av när hösten, och nya utmaningar, närmar sig. 

7 råd till dig som just blivit chef

Nybakad som arbetsgivare? Då är det här blogginlägget precis rätt för sommarläsning för dig. 

Anställa för första gången – så tänker du rätt

Du som är i startgroparna att anställa personal har säkert många tankar som går runt. Hur gör man rätt? Och vad kan gå fel? Läs det här blogginlägget!

4 faktorer som förbättrar personalens hälsa

Till sist vill jag rekommendera ett blogginlägg av gästskribenten Boel Stier som både driver bokförlaget Miro och gör podcasten Health 4 wealth tillsammans med vår hälsostrateg här på PwC. Boel skriver så insiktsfullt om vilka saker som är viktiga att skapa en hälsosam arbetsplats. 

PwC

PwC

PwC hjälper dagligen små och medelstora företag med revision och rådgivning. Genom Företagarbloggen vill vi dela med oss av kunskap och erfarenhet – vårt mål är att förenkla för dig att driva företag.

Lämna en kommentar

Relaterad läsning

Läs artikeln

5 vanliga frågor kring räkenskapsår

Vad ska man tänka på när man väljer räkenskapsår? Går det att förlänga eller förkorta och när måste inkomstdeklarationen lämnas in? Anders ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Aktieägaravtal – så undviker ni onödiga konflikter

Är du delägare i ett aktiebolag? Då är det viktigt att ni som ägare tillsammans tar ställning till hur företaget ska styras och ägas och ...

Läs artikeln
Läs artikeln

De här 8 teknologierna kommer transformera er organisation

Teknologin utvecklas i rasande fart och allt fler företagsledare inser att digitalisering spelar en nyckelroll i företagets övergripande ...

Läs artikeln