3 spännande blogginlägg om ledarskap

man-teamchef.jpg ‹ Tillbaka till artiklarna

man-teamchef.jpg

Ett framgångsrikt företag bygger på att personalen mår bra och kan prestera. Passa på att läsa tre spännande blogginlägg om ledarskap nu i sommar!

Att vara ledare är inte alltid lätt, det är en utmaning att få alla att trivas och göra sitt allra bästa på en arbetsplats, stor som liten. Här är tre blogginlägg som du kan ha nytta av när hösten, och nya utmaningar, närmar sig. 

7 råd till dig som just blivit chef

Nybakad som arbetsgivare? Då är det här blogginlägget precis rätt för sommarläsning för dig. 

Anställa för första gången – så tänker du rätt

Du som är i startgroparna att anställa personal har säkert många tankar som går runt. Hur gör man rätt? Och vad kan gå fel? Läs det här blogginlägget!

4 faktorer som förbättrar personalens hälsa

Till sist vill jag rekommendera ett blogginlägg av gästskribenten Boel Stier som både driver bokförlaget Miro och gör podcasten Health 4 wealth tillsammans med vår hälsostrateg här på PwC. Boel skriver så insiktsfullt om vilka saker som är viktiga att skapa en hälsosam arbetsplats. 

PwC

PwC

PwC hjälper dagligen små och medelstora företag med revision och rådgivning. Genom Företagarbloggen vill vi dela med oss av kunskap och erfarenhet – vårt mål är att förenkla för dig att driva företag.

Lämna en kommentar

Relaterad läsning

Läs artikeln

Svenska företag drabbas av flest cyberattacker i Norden

Svenska företag är mer utsatta  för cyberattacker än företag i Norge och Danmark. Det visar PwC:s färska undersökning om cybersäkerheten i ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Brexit är här - men vad betyder det?

Brexit är här och med det lämnade Storbritannien EU den 31 januari 2020. Men vad är det som blir annorlunda? Vi reder ut vad som har hänt - ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Rusta ditt företag för klimatförändringar – 3 viktiga åtgärder

På nyheterna kan vi regelbundet följa de effekter klimatförändringarna har på vår omvärld. Men hur påverkar det svenska företag som är ...

Läs artikeln