Magnus Johnsson önskar god jul

‹ Tillbaka till artiklarna
Magnus_Johansson_julhlsning

Återigen ett innehållsrikt skatteår att summera. I år gör jag det på engelska då vi till årsskiftet kommer att lansera Tax matters på engelska. Jag vill också önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

BEPS fortsätter att vara högt upp på agendan för oss och för många av våra kunder. Sedan OECD kom med sina slutrapporter i oktober har vi delat med oss av våra analyser här på Tax matters. Vi har även tagit fram en rapport där vi går igenom åtgärdspunkterna, hur dessa förväntas påverka den svenska skattelagstiftningen och inte minst de svenska företagen. I februari och mars bjuder vi även in till seminarier i Stockholm, Malmö och Göteborg. Missa inte det!

Jag vill också nämna två utredningar som har pågått en tid och kommer med sina förslag under 2016, 3:12-utredningen och incitamentsskatteutredningen. Vi fortsätter att bevaka dessa områden och hålla dig uppdaterad på skattebloggen.

Nu vill jag tillsammans med skatteavdelningen på PwC önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! Håll utkik här på bloggen – snart kan du även läsa våra inlägg på engelska.

/Magnus Johnsson

Magnus Johnsson

Magnus Johnsson

Magnus Johnsson arbetar med nationell och internationell företagsbeskattning på PwC i Stockholm med särskild inriktning på Private Equity.
010-2133172
magnus.johnsson@se.pwc.com
Magnus Johnsson works with national and international corporate taxation at PwC’s office in Stockholm, specialising in Private Equity.
+46 10 213 31 72
magnus.johnsson@se.pwc.com

Lämna en kommentar