<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=959086704153666&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skattedagen 2024: Ta del av nyheter och inspiration!

Måns Liljenlov och Kajsa Boqvist, PwC, på Skattedagen. ‹ Tillbaka till artiklarna

Den 24 april arrangerade PwC Skattedagen 2024 och intresset var rekordstort. Över 2200 personer anmälde sig för att delta fysiskt eller digitalt och vilken fantastisk dag det blev. Här finns möjlighet att ta del av innehållet.

Dagen med temat "Tillsammans skapar vi hållbar utveckling" var både inspirerande och fylld med insikter om hur vi kan anpassa oss till en osäker och föränderlig omvärld och samtidigt dra nytta av de möjligheter som uppstår.

Helhetssyn på aktuella utmaningar

På förmiddagen fick vi ta del av diskussioner om omvärld och framtid, hållbara leverantörskedjor, implementering av artificiell intelligens inom skatteområdet och mycket mer. Det var fantastiskt att se hur olika kompetenser möttes för att ge en helhetssyn på hur vi tillsammans kan skapa förutsättningar för hållbar utveckling. En av höjdpunkterna var definitivt keynote speaker Dr. Kjell A Nordström, som satte scenen med en fascinerande presentation om omvärld och framtid.

Eftermiddagen bjöd på fördjupning bland annat inom områden som integration efter förvärv av ett bolag ur ett skattemässigt samt ett operativt perspektiv, ersättningsmodeller, regelverk inom moms, inkomstskatt, internprissättning och handel med utsläppsrätter och CBAM.

Vill passa på att tacka alla deltagare, kollegor och talare för en spännande dag med nya tankar och idéer om hur man kan utveckla sin verksamhet och sina arbetssätt. Tack för en givande Skattedag!

Se Skattedagen - sändning och presentationer

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist är ansvarig för Tax på PwC Sverige och arbetar med moms- och tullrådgivning på PwC:s kontor i Stockholm. Kajsa jobbar i huvudsak med rådgivning till internationellt verksamma företag bland annat i samband med omstruktureringar och internationell handel.
Kontakt: 010- 213 38 24, kajsa.boqvist@pwc.com

Lämna en kommentar

Relaterad läsning

Läs artikeln

Tax matters summerar våren 2024 och önskar en trevlig sommar!

2024 har inletts i ett högt tempo och intresset för skattefrågor har varit stort. Tax matters har en bred bevakning och rapportering av nya ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Pelare II - Fjärde administrativa riktlinjen från OECD

Den 17 juni 2024 publicerade OECD/G20 Inclusive Framework on BEPS (IF) en ny administrativ riktlinje (administrative guidance) som bland ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Skatterapportering enligt EU-taxonomin - tänk på det här!

EU-taxonomin är en del av EU:s ramverk för hållbar finans. Här berättar vi om kopplingen mellan skatt och EU-taxonomin. Vi beskriver även ...

Läs artikeln