<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=959086704153666&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mikael Carlén önskar trevlig sommar!

‹ Tillbaka till artiklarna

Sommarbild.jpgUnder våren har ett stort antal skatteförslag lagts fram och diskuterats. Både 3:12-utredningen och paketeringsutredningen presenterades i mars och har därefter debatterats flitigt i media. Dessutom föreslås förändringar när det gäller skatt på finansiell verksamhet, flygskatt och så presenterades företagsskatteutredningen under midsommarveckan.

De flesta av dessa frågor kommer att diskuteras vidare efter sommaren. Vi ser med andra ord fram emot en mycket spännande och innehållsrik höst.

Under Almedalsveckan i Visby var PwC, i vanlig ordning, på plats. I år bjöd vi in till fyra skatteseminarier där vi bland annat diskuterade frågor som digital ekonomi och Brexit.

Tax matters tar en liten paus nu och kommer tillbaka igen i augusti. Självklart fortsätter vi då att bevaka och hålla dig uppdaterad på det senaste inom skatteområdet. Följ oss gärna på sociala medier och på Tax matters på svenska eller engelska.

Slutligen vill jag tillsammans med skatteavdelningen på PwC önska dig en riktigt skön sommar!

/Mikael Carlén

Har du frågor om skatt?

Mikael Carlén

Mikael Carlén

Mikael Carlén arbetar som skatterådgivare inom PwC Sverige.
010-212 52 12

Lämna en kommentar