<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=959086704153666&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kajsa Boqvist önskar trevlig sommar!

sommarblommor ‹ Tillbaka till artiklarna

Så var det juli igen och Tax matters vill önska dig en glad sommar! Under vintern och våren har våra läsare visat fortsatt stort intresse för covid-19-relaterade frågor och vi har även bevakat andra viktiga områden som brexit, nya regler kring ränteavdragsbegränsningar och aktuella momsfrågor. Vår strävan är alltid att hjälpa dig som läsare att på ett så tydligt sätt som möjligt kunna ta del av relevant information och få insikter när det gäller skatter och samhällsekonomi.

Under vintern och våren 2021 har Tax matters fortsatt att följa utvecklingen kring covid-19. Vi har kontinuerligt rapporterat om såväl nya stödåtgärder som om förlängningar av befintliga åtgärder. För att underlätta har vi även sammanställt en guide, “Regeringens åtgärdspaket för företag - vad gäller?”. 

Inom PwC globalt har den årliga undersökningen CEO Survey genomförts. I undersökningen signalerar företagsledare oro för kommande skattehöjningar när det blir dags att ta itu med de skulder som har byggts upp under hanteringen av pandemin. Ta gärna del av resultaten i CEO Survey

Jag vill rikta ett stort tack till dig som läsare av Tax matters. Intresset har varit stort under vintern och våren vilket har visat sig genom ett fortsatt stort antal läsare. Tax matters tar nu en liten sommarpaus och kommer tillbaka igen i augusti. Självklart fortsätter vi då att bevaka och hålla dig uppdaterad på det senaste inom skatteområdet. Jag vill också passa på att tacka Mikael Carlén för hans insatser som ledare för PwC:s skatteverksamhet. Jag har fått förtroendet att ta vid i den rollen vilket känns både spännande och roligt. Jag hoppas att vi både ses och hörs i många sammanhang framöver, inte minst här i Tax matters. 

Slutligen vill jag tillsammans med skatteavdelningen på PwC önska dig en riktigt skön sommar!

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist är ansvarig för Tax på PwC Sverige och arbetar med moms- och tullrådgivning på PwC:s kontor i Stockholm. Kajsa jobbar i huvudsak med rådgivning till internationellt verksamma företag bland annat i samband med omstruktureringar och internationell handel.
Kontakt: 010- 213 38 24, kajsa.boqvist@pwc.com

Lämna en kommentar