Vägen framåt för svenska skatter - vi sammanfattar jakten på skattereformen

‹ Tillbaka till artiklarna

 

Under våren har PwC genomfört intervjuserien Jakten på den försvunna skattereformen. I ett sammanfattande digitalt panelsamtal diskuterar nu den tunga trion Klas Eklund, Annika Winsth och Tobias Wikström vägen framåt för svenska skatter och skattepolitik.

Kommer vi verkligen att få till en skattereform under mandatperioden, vilket utlovades i januariöverenskommelsen? Hur kommer skattereformen i så fall att genomföras och vilka förändringar ska prioriteras? 

Ta del av det sjätte och sista avsnittet i intervjuserien där frågorna ställs av Ulrika Lundh Eriksson och Anders Månsson, skatterådgivare på PwC.

Har du frågor om skatt? Kontakta oss för rådgivning

Jakten på den försvunna skattereformen

Under våren 2020 har vi intervjuat ett antal relevanta personer om deras syn på den skattereform som utlovats i samband med januariöverenskommelsen. Här är de tidigare avsnitten i intervjuserien.

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist är ansvarig utgivare för Tax matters och arbetar med moms- och tullrådgivning på PwC:s kontor i Stockholm. Kajsa jobbar i huvudsak med rådgivning till internationellt verksamma företag bland annat i samband med omstruktureringar och internationell handel. Kajsa är även marknadsansvarig partner för PwC:s skatteverksamhet.
010- 213 38 24
Kajsa Boqvist works as a VAT and customs advisor at indirect taxes department at PwC’s office in Stockholm. Kajsa mainly acts as an advisor to internationally active companies undergoing restructuring processes and trading internationally. Kajsa is also responsible marketing partner for PwC's Tax department.
+46 10 213 38 24

Lämna en kommentar

Relaterad läsning

Läs artikeln

DAC7 - kommande informationsutbyte mellan EU-länderna avseende digitala plattformar

Den europeiska kommissionen välkomnar kompromissen mellan EU-länderna om att utöka de nuvarande “EU tax transparency rules” - till att även ...

Läs artikeln
Läs artikeln

3:12 regelverket - förslag på nya regler för att identifiera fåmansföretag

Den 21 april 2021 remitterade Finansdepartementet en promemoria med förslag till två kompletteringar inom de särskilda skattereglerna för ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Nya momsregler för e-handel från 1 juli: är du redo?

Den 1 juli införs nya momsregler för e-handel på EU-nivå. Reglerna avser både e-handel där varor skickas till konsumenter i andra EU-länder ...

Läs artikeln