Vägen framåt för svenska skatter - vi sammanfattar jakten på skattereformen

‹ Tillbaka till artiklarna

 

Under våren har PwC genomfört intervjuserien Jakten på den försvunna skattereformen. I ett sammanfattande digitalt panelsamtal diskuterar nu den tunga trion Klas Eklund, Annika Winsth och Tobias Wikström vägen framåt för svenska skatter och skattepolitik.

Kommer vi verkligen att få till en skattereform under mandatperioden, vilket utlovades i januariöverenskommelsen? Hur kommer skattereformen i så fall att genomföras och vilka förändringar ska prioriteras? 

Ta del av det sjätte och sista avsnittet i intervjuserien där frågorna ställs av Ulrika Lundh Eriksson och Anders Månsson, skatterådgivare på PwC.

Har du frågor om skatt? Kontakta oss för rådgivning

Jakten på den försvunna skattereformen

Under våren 2020 har vi intervjuat ett antal relevanta personer om deras syn på den skattereform som utlovats i samband med januariöverenskommelsen. Här är de tidigare avsnitten i intervjuserien.

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist är ansvarig utgivare för Tax matters och arbetar med moms- och tullrådgivning på PwC:s kontor i Stockholm. Kajsa jobbar i huvudsak med rådgivning till internationellt verksamma företag bland annat i samband med omstruktureringar och internationell handel. Kajsa är även marknadsansvarig partner för PwC:s skatteverksamhet.
010- 213 38 24
Kajsa Boqvist works as a VAT and customs advisor at indirect taxes department at PwC’s office in Stockholm. Kajsa mainly acts as an advisor to internationally active companies undergoing restructuring processes and trading internationally. Kajsa is also responsible marketing partner for PwC's Tax department.
+46 10 213 38 24

Lämna en kommentar

Relaterad läsning

Läs artikeln

Brexit är runt hörnet - vilka åtgärder behöver vidtas?

EU och Storbritannien har ännu inte lyckats komma överens om ett frihandelsavtal och det finns ingen intention att förlänga ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Ny skattestandard tar plats i hållbarhetsrapporteringen från och med 2021

Från och med nästa år ska en ny standard och riktlinjer för skattefrågor tillämpas på hållbarhetsrapporter. Trots att rapporteringen ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Tillfällig skattereduktion ska ge incitament att genomföra nya investeringar

I höstbudgeten presenterades ett kommande förslag att införa en tillfällig skattereduktion för nya investeringar. Syftet är skapa positiva ...

Läs artikeln