<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=959086704153666&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Jakten på den försvunna skattereformen – ny intervjuserie

‹ Tillbaka till artiklarna


En av punkterna i januariöverenskommelsen handlar om att en omfattande skattereform ska genomföras under nuvarande mandatperiod. Nu kommer signaler om att den utlovade skattereformen kan dra ut på tiden. Från en del håll talas om olika delreformer istället för en övergripande reform.

Så frågan är vad nästa steg egentligen är i arbetet med en skattereform? Vilka partier ska vara delaktiga i att ta fram innehållet och är det fortfarande en större skattereform som är målet?

För att räta ut de många frågor som finns i nuläget och fortsätta debatten kring de viktiga skattefrågorna har vi initierat en intervjuserie under våren 2020. 

Serien går under namnet Jakten på den försvunna skattereformen. Först ut är Klas Eklund som på uppdrag av Expertgruppen för Studier i Offentlig ekonomi (ESO) arbetar med ett övergripande förslag till en ny svensk skattereform. Klas intervjuas av Ulrika Lundh Eriksson, skatterådgivare på PwC.

Har du frågor om skatt?

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist är ansvarig för Tax på PwC Sverige och arbetar med moms- och tullrådgivning på PwC:s kontor i Stockholm. Kajsa jobbar i huvudsak med rådgivning till internationellt verksamma företag bland annat i samband med omstruktureringar och internationell handel.
Kontakt: 010- 213 38 24, kajsa.boqvist@pwc.com

Lämna en kommentar