Jakten på den försvunna skattereformen – ny intervjuserie

‹ Tillbaka till artiklarna


En av punkterna i januariöverenskommelsen handlar om att en omfattande skattereform ska genomföras under nuvarande mandatperiod. Nu kommer signaler om att den utlovade skattereformen kan dra ut på tiden. Från en del håll talas om olika delreformer istället för en övergripande reform.

Så frågan är vad nästa steg egentligen är i arbetet med en skattereform? Vilka partier ska vara delaktiga i att ta fram innehållet och är det fortfarande en större skattereform som är målet?

För att räta ut de många frågor som finns i nuläget och fortsätta debatten kring de viktiga skattefrågorna har vi initierat en intervjuserie under våren 2020. 

Serien går under namnet Jakten på den försvunna skattereformen. Först ut är Klas Eklund som på uppdrag av Expertgruppen för Studier i Offentlig ekonomi (ESO) arbetar med ett övergripande förslag till en ny svensk skattereform. Klas intervjuas av Ulrika Lundh Eriksson, skatterådgivare på PwC.

Har du frågor om skatt?

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist

Kajsa Boqvist är ansvarig utgivare för Tax matters och arbetar med moms- och tullrådgivning på PwC:s kontor i Stockholm. Kajsa jobbar i huvudsak med rådgivning till internationellt verksamma företag bland annat i samband med omstruktureringar och internationell handel. Kajsa är även marknadsansvarig partner för PwC:s skatteverksamhet.
010- 213 38 24
Kajsa Boqvist works as a VAT and customs advisor at indirect taxes department at PwC’s office in Stockholm. Kajsa mainly acts as an advisor to internationally active companies undergoing restructuring processes and trading internationally. Kajsa is also responsible marketing partner for PwC's Tax department.
+46 10 213 38 24

Lämna en kommentar