<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=959086704153666&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Skatterna och valet - Centerpartiet om sänkta skatter för småföretag

‹ Tillbaka till artiklarna

Nu är det Centerpartiets tur att tycka till om skatt. När partiets Martin Ådahl intervjuas av PwC:s skatterådgivare Oscar Warglo handlar en del av diskussionen om förbättrade villkor för småföretag, bland annat genom utveckling av 3:12-reglerna. Se intervjun här.

Vår artikelserie om skatterna inför valet fortsätter. Förutom förbättrade villkor för småföretag lyfter Centerpartiets skattespolitiska talesperson Martin Ådahl att partiet vill:

  • Se större förändringar när det gäller energiskatterna
  • Utveckla idén om regionala skatter
  • Prioritera genomförandet av en skattereform

Intervju med Centerpartiet om skatterna och valet 2022

Se intervjun med Martin Ådahl, skattepolitisk talesperson från Centerpartiet och Oscar Warglo, skatterådgivare på PwC i sin helhet här (fotograf stillbild Patrick Trädgårdh):

Vill du veta mer?

Ta del av övriga genomförda intervjuer med riksdagspartierna

Vi fortsätter även diskussionen om skatter på seminarier i Almedalen. Läs mer på PwC:s sida om Almedalen. Har du frågor om skatt? Kontakta oss

Ulrika Lundh Eriksson och Oscar Warglo

Ulrika Lundh Eriksson och Oscar Warglo

Ulrika Lundh Eriksson och Oscar Warglo är skatterådgivare på PwC:s kontor i Göteborg respektive Stockholm. Ulrika fokuserar på området nationell och internationell företagsbeskattning för mindre och medelstora företag och Oscar fokuserar på skattefrågor för bland annat familje- och entreprenörsledda bolag.
Ulrika: 010-213 14 17, ulrika.lundh.eriksson@pwc.com
Oscar: 010-213 32 40, oscar.warglo@pwc.com

Lämna en kommentar