3 bästa blogginläggen om bokföring

‹ Tillbaka till artiklarna

kvinna_med_lasplatta.jpg

Bokföring – ett hett ämne i sommar! Inte? Jo jag lovar, läs mina tre favoritinlägg om bokföring här på Företagarbloggen och lär dig något nytt på fem minuter. 

Det kanske inte är någon fler än jag som gillar att läsa om bokföring på semestern? Samtidigt är sommaren den tid då de flesta av oss har mer tid än vanligt att läsa. Varför inte använda en del av den tiden på att bli bättre på något, som ekonomi eller redovisning? En bra start är att läsa de här tre blogginläggen!

Vad är skillnaden mellan bokföring och redovisning? 

En fråga jag ofta får är vad skillnaden mellan begreppen bokföring och redovisning är. Den frågan får du svar på i det här blogginlägget skrivet av min kollega Cecilia Andersson. 

Fel i årsredovisningen – så kan du drabbas

Bokföringen ska mynna ut i en årsredovisning, och det händer inte sällan att årsredovisningen innehåller fel. Frågan är – vad händer då? Revisorn Lisa Albertsson har skrivit ett blogginlägg där du får svar på den frågan. 

3 svåra ord i bokföringen – och några avancerade armhävningar

Om jag bara fick välja ett av mina egna blogginlägg skulle det bli detta, där jag kombinerar mina två intressen bokföring och träning. 

Hoppas ni har en härlig sommar där ute, glöm inte att hålla bokföringen och avstämningar flytande även under stekheta dagar. Du kommer att tacka dig själv i september!

Företagarbloggen

Företagarbloggen

Har du frågor om redovisning eller lönehantering? PwC har valt att sälja affärsområdet för dessa tjänster och istället fokusera på revision och affärsrådgivning.

Lämna en kommentar