<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=959086704153666&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PwC deltar på Järvaveckan

Glada kvinnor och män ‹ Tillbaka till artiklarna

PwC är företagspartner till Järvaveckan, en mötesplats för mångfald, inkludering och hållbarhet. Järvaveckan går av stapeln den 31 maj till 3 juni 2023 i Spånga, Stockholm. Aktiviteter och utställningar är öppna för alla. Välkommen till vårt tält där du kan få veta mer om PwC och hur en vardag hos oss kan se ut.

Järvaveckan drivs av den ideella organisationen, Stiftelsen The Global Village, och startade 2016 som ett initiativ med syfte till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare.

Jag är så glad att PwC Sverige är företagspartner till Järvaveckan. Medarbetarna på PwC brinner för frågor som ett hållbart näringsliv, mångfald och inkludering, och jag ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete.
Ahmed Abdirahman, vd & grundare för Stiftelsen The Global Village

På programmet - Morgondagens Sverige

Årets tema är “Morgondagens Sverige” och det kommer att vara en rad aktiviteter med fokus på bland annat morgondagens arbetsmarknad, morgondagens teknik och morgondagens utbildning.
Programmet på Järvaveckans huvudscen och många seminarier streamas så att alla, oavsett var i landet man är, kan titta via Järvaveckan Live.

PwC kommer att medverka i panelsamtalet Morgondagens arbetsmarknad.

I vårt tält kommer det vara olika aktiviteter varje dag.

31 maj – 2 juni

Utifrån årets tema "Morgondagens Sverige" vill vi gärna att besökare delar sina tankar om morgondagens jobb med oss. Vilka är det? Och vilka försvinner?

Vi tipsar om hur du skriver ett bra cv och vilka frågor som ställs på en anställningsintervju. Vi har även en cv-guide på olika språk som du kan hämta i tältet. 

31 maj

Klockan 17.00–17.45: I seminarietältet “Göteborg” kommer vi ha en lektion för gymnasieklasser om hur vi på PwC jobbar med teknik, data och analys för att lösa svåra samhällsutmaningar. 

1 juni

Kom och träffa Generation PEP som finns på plats i vårt tält och kör olika aktiviteter. 

2 juni

Girls in Tech besöker oss och kommer ge inspiration till varför det är så kul med teknik. 
Förutom PwC:s aktiviteter finns det mycket annat att ta del av, bland annat seminarier, matupplevelser, sport, kultur och musik. Läs om programmet för Järvaveckan 2023. 

PwC och social hållbarhet

Att vara partner till Järvaveckan innebär ett långsiktigt och nära samarbete som bygger på social hållbarhet. En hållbarhet, som i sin tur bygger på inkludering där alla kan vara med och påverka samhällsutvecklingen – helt i linje med vad vi på PwC vill åstadkomma. Vårt deltagande visar på att vi menar allvar med vår höga ambition kring mångfald och inkludering.

ESG: Så ska du jobba med hållbarhet

Johan Eriksson

Johan Eriksson

Johan Eriksson arbetare på PwC:s kontor i Stockholm. Johan är kommunikationschef på PwC.

Kontakt: 072-880 95 08, johan.eriksson@pwc.com

Lämna en kommentar