<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=959086704153666&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PwC deltar på Järvaveckan - vill vara med och bidra till samhällsutvecklingen

Glada kvinnor och män ‹ Tillbaka till artiklarna

PwC går in som företagspartner i Järvaveckan, en mötesplats för mångfald, inkludering och hållbarhet, som pågår den 1-5 juni 2022 i Spånga, Stockholm. Aktiviteter och utställningar är öppna för alla och det går bra att vara med på distans. Driver du ett företag och vill få tips på hur ni kan agera, mobilisera och stötta i samband med en kris? Lyssna in på vårt seminarium den 1 juni.

Järvaveckan drivs av den ideella organisationen, Stiftelsen The Global Village, och startade 2016 som ett initiativ med syfte till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare.

Jag är så glad att kunna välkomna PwC Sverige som ny företagspartner till Järvaveckan. Medarbetarna på PwC brinner för frågor som ett hållbart näringsliv, mångfald och inkludering, och jag ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete.
Ahmed Abdirahman, vd & grundare för Stiftelsen The Global Village

På programmet - valet är ditt

Järvaveckan är tillgänglig för alla via den redaktionellt oberoende tv-kanalen Järvaveckan Live. Årets tema är “Valet är ditt” och ett extra fokus riktas på att nå unga vuxna med målet att öka valdeltagandet hos unga förstagångsväljare.

Vill du höra riksdagspartiernas åsikter om skattefrågor inför valet? Ta del av PwC:s intervjuserie skatterna och valet 2022.

På plats kommer det att hållas en rad aktiviteter, däribland följande seminarier där PwC medverkar:

  • Den 1 juni klockan 16.00–17.00 anordnar PwC ett seminarium på temat "Hur företag och organisationer kan agera, mobilisera och stötta i samband med en kris", där vi bland annat ska dela lärdomar och erfarenheter från de insatser som gjorts i samband med kriget i Ukraina.

  • Den 2 juni klockan 16.00–16.45 medverkar PwC:s vd Sofia Götmar-Blomstedt i panelen "Tudelningen på arbetsmarknaden – hur ska vi minska gapet mellan utrikes- och inrikesfödda?".

PwC:s samhällsengagemang

Att vara partner till Järvaveckan innebär ett långsiktigt och nära samarbete som bygger på social hållbarhet. En hållbarhet, som i sin tur bygger på inkludering där alla kan vara med och påverka samhällsutvecklingen – helt i linje med vad vi på PwC vill åstadkomma. Vårt deltagande visar på att vi menar allvar med vår höga ambition kring mångfald och inkludering.

ESG: Så ska du jobba med hållbarhet

Jörgen Haglund

Jörgen Haglund

Jörgen Haglund är Markets Leader och vice vd på PwC i Sverige.
Kontakt: 070-929 31 51, jorgen.haglund@pwc.com

Lämna en kommentar