3 svåra ord i din bokföring – och några avancerade armhävningar!

‹ Tillbaka till artiklarna

fanny-start-youtube.jpg

Mina kunder blandar ofta ihop begrepp i bokföringen. Här får du svaret på de tre vanligaste frågorna jag får. Samtidigt passar jag på att göra några avancerade armhävningar. 

Jag är redovisningskonsult sedan ungefär tio år. Min vardag går ut på att hjälpa kunder att styra företagets redovisning åt rätt håll. Vid sidan av mitt jobb på PwC älskar jag att träna, det är en stor del av mitt liv att klättra upp och ner på väggar, göra nya varianter av armhävningar eller chins med stora vikter hängandes runt midjan. Det är så otroligt kul, och jag rensar hjärnan inför mina uppdrag ute hos kunderna, då det verkligen gäller att hålla siffrorna på rätt plats i huvudet.  

Läs också: Vad är skillnaden mellan bokföring och redovisning?

 

Den här veckan tänkte jag att du ska få följa med mig till Klättercentret, där jag ofta tränar. Kika gärna på filmen och lämna en kommentar i kommentarsfältet, om du vill. Mitt mål är alltid att bli mer helhetsstark, i filmen gör jag armhävningar på så kallade romerska ringar. Det är en mer avancerad armhävning som utmanar både styrka och balans, det tog ett tag innan jag kunde stå i startposistionen och samtidigt hålla ringarna raka. Nästa mål var förstås att klara hela armhävningen. Kanske brukar du också träna och jobba mot nya träningsmål? 

Om du är intresserad av fler roliga övningar, kolla gärna in min Instagram! Där lägger jag ut flera nya filmer i veckan. 

Företagarbloggen

Företagarbloggen

Har du frågor om redovisning eller lönehantering? PwC har valt att sälja affärsområdet för dessa tjänster och istället fokusera på revision och affärsrådgivning.

Lämna en kommentar

Relaterad läsning

Läs artikeln

Tillväxtplaner? Se till att ha svar på de här frågorna först!

Du vill att företaget ska växa men när är rätt timing, på vilket sätt ska tillväxten ske och hur får du med dig alla på tåget? Vi går ...

Läs artikeln
Läs artikeln

5 vanliga frågor kring räkenskapsår

Vad ska man tänka på när man väljer räkenskapsår? Går det att förlänga eller förkorta och när måste inkomstdeklarationen lämnas in? Anders ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Styrelseledamot – det här ingår i rollen!

Hur får du en styrelse som faktiskt bidrar till bolagets framgång och skapar värde för ägarna? I vår bloggserie, Rätt sätt i ...

Läs artikeln