<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=959086704153666&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PwC deltar på Järvaveckan

Glada kvinnor och män ‹ Tillbaka till artiklarna

PwC är sedan tre år kunskapspartner till Järvaveckan, en mötesplats för mångfald, inkludering och hållbarhet. Årets Järvavecka genomförs den 29 maj till 1 juni 2024 på  Spånga IP, Stockholm. Alla arrangemang och aktiviteter är öppna för allmänheten. Vi hälsar dig extra välkommen till vårt tält där vi svarar på dina frågor om PwC, de rapporter vi skrivit tillsammans med Järvaveckan Research, och hur en vanlig dag hos oss kan se ut.

Järvaveckan har tre verksamhetsgrenar: Järvaveckan Research, Järvaveckan Dialog och Järvaveckan Evenemang. Syftet med deras aktiviteter är att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företag.

På programmet - Morgondagens Sverige

Järvaveckan vill vara en plats där respekt och gemenskap pekar ut riktningen för morgondagens Sverige och det kommer vara seminarier, panelsamtal, föreläsningar och möjlighet att nätverka med andra. Innehållet präglas av dagsaktuella ämnen och händelser, inte minst det stundande EU-valet och det geopolitiska läget.

Läs också: Ny rapport: Valdeltagandet i EU-valet synliggör klyftor i samhället

Programmet på Järvaveckans huvudscen och många seminarier streamas så att alla, oavsett var i landet man är, kan titta via Järvaveckan Live

PwC kommer bland annat att: 

  • Bjuda in till cv-skola och karriärrådgivning på Järvaveckans jobbtorg. Klockan 12-17, den 29-31 maj.
  • Hålla en föreläsning för en gymnasieklass inom vårt mentorprogram ”INCLUDE”, utifrån ett aktuellt ämne. Klockan 15-16.45, den 29 maj, lokal: Stockholm. 


Utöver det kommer vi ha fullt av aktiviteter i vårt tält mellan 29 och 31 maj, bland annat 

  • Tips om hur du skriver ett bra cv och vilka frågor som ställs på en anställningsintervju. Vi har även en cv-guide på olika språk som du kan hämta i tältet. 
  • Möjlighet att träffa medarbetare från olika delar av PwC som kan berätta om vad vi gör och erbjuder. 

Läs hela programmet för Järvaveckan 2024

PwC:s samhällsengagemang

Att vara kunskapspartner till Järvaveckan innebär ett långsiktigt och nära samarbete som bygger på social hållbarhet. En hållbarhet, som i sin tur bygger på inkludering där alla kan vara med och påverka samhällsutvecklingen – helt i linje med vad vi på PwC vill åstadkomma. 

- Att delta i Järvaveckan är ett sätt för oss att visa att vi menar allvar med vår höga ambition kring mångfald och inkludering, säger Johan Eriksson, kommunikationschef PwC Sverige 

ESG: Så ska du jobba med hållbarhet

Johan Eriksson

Johan Eriksson

Johan Eriksson arbetar på PwC:s kontor i Stockholm. Johan är kommunikationschef på PwC.

Kontakt: 072-880 95 08, johan.eriksson@pwc.com

Lämna en kommentar