_GettyImages-1198734909_650_kvinna_leda

Webinar om upprättande av årsredovisning
- ett tillfälle för att få information och inspiration

Inför bokslutsarbetet kan du i PwC:s webinar få en genomgång av de nyheter och ändringar i K2- och K3-regelverken som gäller för ideella föreningar och stiftelser. Du som ska upprätta bokslut och årsredovisning för en organisation får värdefull information till boklsutsarbetet av PwC:s redovisningsspecialist och inspiration av en talare från Kristna Fredsrörelsen - vinnare av årets redovisning i den ideella sektorn 2021 - som delar med sig av sina insikter. 

Några exempel på nyheter och ändringar som vi berör är:

  • Ändrade beräkningsantaganden från PRI

  • Digital inlämning av årsredovisningen

  • Kommande modernisering av bokföringslagen

  • Ändrade regler för underskrift av årsredovisningen

I detta seminarium får ni träffa Taina Rauma som är redovisningsspecialist på PwC samt Julius Copcutt från Kristna Fredsrörelsen.

Datum och tid: Torsdagen den 20 januari, kl. 08.00-09.00. 

Plats: Webinar PwC, se till att vara inloggad senast kl. 07:55.

Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter till höger. Länk till webbinariet kommer att skickas ut inför eventet.

Kontakt: Om du har praktiska frågor mejla Linnea Henningsson eller ring 072-880 91 11. Om du har frågor kring innehållet mejla Gabriella Wålarö-Murray eller ring 072-880 92 38.

Webbinariet vänder sig till aktörer inom ideell sektor och är kostnadsfritt. Platserna är begränsade och länk till sändningen skickas separat.

Anmälan