Webseminarium om slutrapporteringen av BEPS

‹ Tillbaka till artiklarna

PwC-skatteradgivning-Laptop-2-solid_0005_orangeOnsdagen den 7 oktober klockan 17:00 bjuder PwC in till webseminarium om OECD:s slutliga rapport om BEPS.

På seminariet kommer BEPS-projektet presenteras i sin helhet och vad vi kan förvänta oss framåt gällande implementationen av de slutliga rekommendationerna.

Läs mer om BEPS i vår tidigare artikel Inför slutrapporteringen av BEPS.

Tid: Onsdagen den 7 oktober 2015 klockan 17:00 (svensk tid). 

Seminariet hålls på engelska. Genom att anmäla sig får man även möjlighet att lyssna på webseminariet vid ett senare tillfälle.

Läs mer och registrera dig här

Har du frågor om företagsbeskattning?

 

Pär Magnus Wiséen

Pär Magnus Wiséen

Pär Magnus Wiséen arbetar på skatteavdelningen på PwC:s kontor i Stockholm med internprissättning och frågor som uppstår i samband med omstruktureringar och förändringar inom större koncerner.
010-213 32 95
Pär Magnus Wiséen works at the tax department at PwC’s Stockholm office with transfer pricing and issues relating to restructurings and changes within major groups.
+46 10 213 32 95

Lämna en kommentar

Relaterad läsning

Läs artikeln

Stämpelskatt vid förvärv av fast egendom genom fastighetsbildningsåtgärder?

Lantmäteriet har fått i uppdrag att utreda förutsättningarna att ta ut stämpelskatt vid vissa fastighetsbildningsåtgärder. Syftet är att ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Stor guide: regeringens åtgärdspaket för företag – vad gäller?

Det har gått lite mer än ett år sedan regeringen presenterade det första åtgärdspaketet för företag med anledning av spridningen av ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Skatteverkets prioriterade kontroller 2021

Nu har Skatteverket presenterat vilka områden som kommer att granskas extra under 2021. Årets prioriterade kontroller riktar in sig på ...

Läs artikeln