Tillväxt och entreprenörskap i fokus

almedalen-2017-v2.jpg ‹ Tillbaka till artiklarna

almedalen-2017-v2.jpg Nästa vecka drar Almedalsveckan igång – Sveriges största politiska mötesplats. Alla som vill debattera samhällsfrågor är välkomna att delta! Många diskussioner och frågor som berör entreprenörer kommer äga rum. Möt oss där eller följ oss hemifrån!

Debatten har redan börjat! En fråga som är hetare än någonsin för dig som delägare i fåmansföretag är de så kallade 3:12-reglerna. Vilka effekter får det nya förslaget på svenskt företagande? Mina kollegor och skatterådgivare, Mikael Carlén och Hans Peter Larsson uppmanar våra politiker att lösa frågan i dagens Di Debatt: Entreprenörsskattens nivå är inte hållbar.

Som entreprenör bidrar du till samhällets utveckling. Det är din drivkraft som skapar tillväxt och ett företagsklimat som långsiktigt stärker det svenska näringslivets konkurrenskraft.

En av frågorna vi på PwC kommer diskutera i Visby är: Hur kan vi skapa bättre tillväxtförutsättningar för företag? Vilka är hindren och vilka lösningar krävs i lagstiftning, av myndigheter och näringsliv?

Vårt seminarium, Nyckeln till framgångsrika tillväxtföretag – så får vi fler att växa, som vi håller tillsammans med Entreprenörskapsforum, äger rum tisdagen den 4 juli, kl 13:30-14:20 på Hästgatan 9, ett kvarter upp från Donners Plats. Välkommen!

PwC

PwC

PwC hjälper dagligen små och medelstora företag med revision och rådgivning. Genom Företagarbloggen vill vi dela med oss av kunskap och erfarenhet – vårt mål är att förenkla för dig att driva företag.

Lämna en kommentar

Relaterad läsning

Läs artikeln

5 vanliga frågor kring räkenskapsår

Vad ska man tänka på när man väljer räkenskapsår? Går det att förlänga eller förkorta och när måste inkomstdeklarationen lämnas in? Anders ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Aktieägaravtal – så undviker ni onödiga konflikter

Är du delägare i ett aktiebolag? Då är det viktigt att ni som ägare tillsammans tar ställning till hur företaget ska styras och ägas och ...

Läs artikeln
Läs artikeln

4 fokusområden för ett styrelsearbete i världsklass

Hur får du en styrelse som faktiskt bidrar till företagets framgång och skapar värde för ägarna? Lena Hasselborn, styrelsecoach på PwC ger ...

Läs artikeln