Tillväxt och entreprenörskap i fokus

almedalen-2017-v2.jpg ‹ Tillbaka till artiklarna

almedalen-2017-v2.jpg Nästa vecka drar Almedalsveckan igång – Sveriges största politiska mötesplats. Alla som vill debattera samhällsfrågor är välkomna att delta! Många diskussioner och frågor som berör entreprenörer kommer äga rum. Möt oss där eller följ oss hemifrån!

Debatten har redan börjat! En fråga som är hetare än någonsin för dig som delägare i fåmansföretag är de så kallade 3:12-reglerna. Vilka effekter får det nya förslaget på svenskt företagande? Mina kollegor och skatterådgivare, Mikael Carlén och Hans Peter Larsson uppmanar våra politiker att lösa frågan i dagens Di Debatt: Entreprenörsskattens nivå är inte hållbar.

Som entreprenör bidrar du till samhällets utveckling. Det är din drivkraft som skapar tillväxt och ett företagsklimat som långsiktigt stärker det svenska näringslivets konkurrenskraft.

En av frågorna vi på PwC kommer diskutera i Visby är: Hur kan vi skapa bättre tillväxtförutsättningar för företag? Vilka är hindren och vilka lösningar krävs i lagstiftning, av myndigheter och näringsliv?

Vårt seminarium, Nyckeln till framgångsrika tillväxtföretag – så får vi fler att växa, som vi håller tillsammans med Entreprenörskapsforum, äger rum tisdagen den 4 juli, kl 13:30-14:20 på Hästgatan 9, ett kvarter upp från Donners Plats. Välkommen!

PwC

PwC

PwC hjälper dagligen små och medelstora företag med revision och rådgivning. Genom Företagarbloggen vill vi dela med oss av kunskap och erfarenhet – vårt mål är att förenkla för dig att driva företag.

Lämna en kommentar

Relaterad läsning

Läs artikeln

Svenska företag drabbas av flest cyberattacker i Norden

Svenska företag är mer utsatta  för cyberattacker än företag i Norge och Danmark. Det visar PwC:s färska undersökning om cybersäkerheten i ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Brexit är här - men vad betyder det?

Brexit är här och med det lämnade Storbritannien EU den 31 januari 2020. Men vad är det som blir annorlunda? Vi reder ut vad som har hänt - ...

Läs artikeln
Läs artikeln

Rusta ditt företag för klimatförändringar – 3 viktiga åtgärder

På nyheterna kan vi regelbundet följa de effekter klimatförändringarna har på vår omvärld. Men hur påverkar det svenska företag som är ...

Läs artikeln