3 blogginlägg om företagande du inte får missa

man-gra-skjorta.jpg ‹ Tillbaka till artiklarna

man-gra-skjorta.jpg

Företagande och entreprenörskap är något av det mest spännande jag vet. Hur gör de som lyckas? Och var börjar man? Här är tre intressanta blogginlägg du inte får missa. 

Företagare – så blir du mer innovativ!

Innovation kan vara ett luddigt begrepp tycker jag, men det är ju just precis den grundstenen som framgångsrikt företagande vilar på. Nya idéer, nya affärmodeller som utmanar gamla, oväntade lösningar på gamla problem. I det här blogginlägget av Åsa Lundell kan du få inspiration på hur du kan bli mer innovativ i ditt företagande. 

Hållbar affärsutveckling  gå från ord till handling

Hållbarhet är en aspekt som letar sig in i allt fler affärsplaner, först hos stora företag, men nu även hos mindre. Det kan vara svårt att veta var man ska börja och hur man som företagare jobbar med hållbarhet på ett smart sätt. Fredrik Franke, hållbarhetsspecialist här på PwC, bloggar om hur du tar tanke till utförande. 

Träningskläder på språng  så lyckades 2XU erövra den svenska marknaden

Ibland träffar vi på Företagarbloggen inspirerande entreprenörer som delar med sig av sina erfarenheter av företagande. Ett sådant exempel är Ted Ås, gymnasielärare och triatleten som tog märket 2XU till Sverige och lyckades nå fantastiska resultat på kort tid. Här kan du läsa om 2XU:s resa. 

Till sist vill jag också visa dig två filmer som jag tycker visar entreprenörskapet på ett så inspirerande och spännande sätt. Missa inte intervjuerna med Sally Voltaire och Efrem Bergqvist: 

 

PwC

PwC

PwC hjälper dagligen små och medelstora företag med revision och rådgivning. Genom Företagarbloggen vill vi dela med oss av kunskap och erfarenhet – vårt mål är att förenkla för dig att driva företag.

Lämna en kommentar